Uutiset

Helsinki Rockettes johtaa Neuchâtel Trophyssa

Helsinki Rockettes johtaa Neuchâtel Trophya Sveitsissä lyhytohjelman ennätyspisteillään 74,40. Suomalaisten kaksoisjohdon täydentää Team Unique, joka saavutti pisteet 71,60. Kolmanneksi luisteli USA:n Haydenettes pistein 65,63.

Helsinki Rockettesin Tiger-ohjelma sujui vahvasti ja virheittä alusta loppuun.  Valmentaja Kaisa Arrateig kiitti joukkueensa tulkintaa, joka oli selvästi mennyt eteenpäin ja nostanut ohjelman mielenkiintoisuutta entisestään.

– Nyt ohjelmaan oli löytynyt vahvuus, joka siihen tarvitaan. Elementit ja koko suoritus olivat myös teknisesti hyviä. Tästä tuli todella hyvä mieli.

Myös Team Unique onnistui klassisessa ohjelmassaan Nocturne, jonka pianoversio on sovitettu varta vasten joukkueen lyhytohjelmalle. Ohjelma kulki elementistä toiseen varmasti ja harmonisesti, vaikka joukkue joutuikin jäälle kilpailussa ensimmäisenä.

Suomen uusin seniorijoukkue ESS:n Lumineers sai lyhytohjelmastaan pisteet 53,91 ja lähtee vapaaohjelmiin kuudennelta tilalta.

Myös junioreissa Suomella on kaksoisjohto. Sarjaa johtaa HTK:n Team Fintastic lyhytohjelman ennätyspisteillään 61,13. Toisena pistein 53,80 on HSK:n Team Mystique, jonka suoritusta rasittivat kaksi kaatumista.

Tissot Neuchâtel Trophy jatkuu sunnuntaina. Junioreiden vapaaohjelmakilpailu käynnistyy kello 17 ja senioreiden kello 18.45 Suomen aikaa.

Tulossivu: http://www.swissiceskating.ch/images/resultate/2017-2018/SYS_Tissot/index.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024