Uutiset

Törn – Partanen johtaa kirkkaasti jäätanssikilpailua Italiassa uusin ennätyspistein

Cecilia Törn – Jussiville Partasen kausi jatkuu edelleen noususuuntaisesti. Lyhyttanssin ennätyspisteet paranivat jälleen Egna Dance Trophyssä Italiassa 64,40 pisteeseen ja toivat parille kilpailun johtotilan.

– Saimme pidettyä koko ohjelman ajan hyvän fiiliksen ja teknisesti luistelimme erittäin puhtaasti tänään, analysoi Törn heti kilpailun päätyttyä.
– Teimme muutamia muutoksia ohjelmiin EM-kilpailuiden jälkeen, joten ne kohdat vaativat selvästi vielä lisää toistoja, mutta suunta on selvästi hyvä ja muutokset ovat vieneet meitä oikeaan suuntaan.

Myös Juulia  Turkkila ja Matthias Versluis paransivat omia ennätyspisteitään 55,51 pisteeseen ja sijoittuivat lyhyttanssissa viidensiksi.
– Tuntui hyvältä saavuttaa tuo 55 pisteen rajapyykki, sillä tämä on vasta toinen jäätanssikautemme, Turkkila kertoi.
– Teknisesti meillä ei silti ollut tänään paras päivämme, mutta komponentit ja laatupisteet nostivat pisteitä.

Suomen kolmas jäätanssipari Monica Lindfors – Juho Pirinen ei sitä vastoin onnistunut odotusten mukaan.
– Tänään ei ollut meiltä paras suoritus, horjumista tuli vähän joka paikkaan, harmitteli Pirinen.
– Askelsarjojen vaikeustaso jäi ykköstasolle, joten se verotti teknisiä pisteitä. Vähän harmittaa, että kauden viimeinen lyhyttanssi ei ollut paras mahdollinen, mutta huomenna vapaatanssissa sitten paremmin.

Vapaatanssikilpailu luistellaan sunnuntaina päivällä. Egna Dance Trophy on kauden viimeinen kilpailu Turkkila – Versluisille ja Lindfors – Piriselle.

Tulokset


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024