Uutiset

Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa

Liiton uutena talous- ja henkilöstöpäällikkönä aloittaa 1.8.2024 Ville Ilomäki. Ville on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja muutti pääkaupunkiseudulle töiden perässä vuonna 2016. Hänellä on monipuolista kokemusta sekä kasvuyrityksistä että pörssiyhtiöistä. Ville on koulutukseltaan laskentatoimen tradenomi, ja hän on kartuttanut osaamistaan erilaisilla täydennyskoulutuksilla.

Vaikka jäähallit eivät ole ennestään tuttuja, urheilu on aina ollut lähellä Villen sydäntä. Työn vastapainona hänen kesänsä kuluvat juosten ja talvet hiihtäen.

– Kiitos luottamuksesta, että saan aloittaa Taitoluisteluliiton talousasioiden parissa. Odotan innolla tutustumista uusiin työkavereihin ja tulevia työkuvioita.

Tervetuloa taitoluisteluyhteisöön Ville!

Suomen Taitoluisteluliiton talous- ja henkilöstöpäällikön Miia Hjerpin viimeinen työpäivä on 8.6.2024 Haluamme kiittää Miiaa lämpimästi hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa tehtävissä!

Liiton talousasioita hoitaa kesä-heinäkuun ajan toiminnanjohtaja Salla Mäkelä. Lomakaudella päivystys perjantaisin klo 10.00-12.00.


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024