Uutiset

Kansainvälinen kisakausi starttaa Oberstdorfissa

Saksan Oberstdorfissa järjestettävä Nebelhorn Trophy käynnistää kansainvälisen taitoluistelukauden. Kilpailut alkavat torstaina 24.9.2020 ja päättyvät sunnuntaina 27.9.2020.

Suomea kilpailussa edustavat Valtter Virtanen ja Jenni Saarinen. Molemmat urheilijat valmentautuvat osan kaudestaan Oberstdorfin taitoluistelukeskuksessa.

Nebelhorn Trophy on vanhin yhtäjaksoisesti jatkunut kansainvälinen taitoluistelukilpailu. Järjestäjät vakuuttavat tekevänsä kaiken, jotta kilpailu olisi urheilijoille turvallinen.

– Kansainvälisen kilpailun järjestäminen Covid-19-pandemian aikana on vaatinut paljon valmistelua ja suunnittelua. Saksan taitoluisteluliitto varmisti, että tapahtuma on mahdollisimman turvallinen kaikille jäällä ja sen ulkopuolella oleville. Kaikkien osallistujien on käytettävä maskeja hallissa, elleivät he ole jääharjoituksessa tai kilpailussa. Heidän on noudatettava sosiaalista etäisyyttä ja noudatettava kaikkia määrättyjä hygieniatoimenpiteitä, taitoluistelun tapahtumapäällikkö ja ISU:n entinen tapahtumakoordinaattori Peter Krick sanoo Kansainvälisen luisteluliiton tiedotteessa.

Kaikki kilpailun seuraamiseen tarvittavat linkit löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton tapahtumakalenterista

Lue myös Valtter Virtasen haastattelu SkatingFinland.fi-sivustolla syyskuussa 2020.

Kansainvälisen luisteluliiton tiedote kilpailusta


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024