Uutiset

Äänestä muodostelmaluistelun MM-kotikisan menestys Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi

Suomen Urheilugaalan koordinoima Vuoden 2019 sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestys on edennyt TOP10-vaiheeseen. Mukana on Marigold IceUnityn ja Helsinki Rockettesin MM-menestys täpötäyden kotiyleisön hurratessa Helsingin Jäähallissa huhtikuussa.

Nyt koko upealla luisteluyhteisöllämme on näytön paikka. Siinä missä urheilijamme näyttivät osaamisensa kilpailutilanteessa, on meidän meidän muiden vuoro osoittaa vahvuutemme. Äänestetään oma lajimme voittoon. Äänestää voi klikkaamalla allaolevaa linkkiä ja numeroa 4. Äänestysaikaa 16.1.2020 asti.


Kauden 2023-24 kiertopalkinnot – ehdota palkittavaa nyt 26.2.2024
Vuoden 2023 Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto Anna Larmolle 25.2.2024