Uutiset

Suomen Taitoluisteluliitto käynnistää muutosneuvottelut

Suomen Taitoluisteluliitto on päättänyt käynnistää muutosneuvottelut, joiden on suunniteltu mahdollisesti johtavan henkilöstön lomauttamiseen ja 2–3 työntekijän työsuhteen päättämiseen. Perusteena on liiton taloustilanteen merkittävä heikentyminen, joka johtuu niin kulujen kasvusta kuin myös tapahtumatulojen vähentymisestä muutoin kuin tilapäisesti.  

Näissä olosuhteissa Suomen Taitoluisteluliitto tarkastelee toimintojaan perusteellisesti ja pyrkii löytämään tehokkaampia tapoja hoitaa tehtäviä ja palvella jäseniään. Näin ollen toiminta on organisoitava uudelleen vastaamaan sellaista kustannustasoa, joka mahdollistaa liiton pitkäaikaisen toiminnan taloudellisesti kestävällä tavalla.

Päätökset tehdään huolellisen harkinnan ja neuvottelujen jälkeen, ja pyrimme tarjoamaan tukea ja mahdollisuuksia niille, joiden työsuhteet päättyvät. 

Liittohallitus ymmärtää, että nämä toimenpiteet voivat olla vaikeita niin henkilökunnallemme kuin jäsenillemmekin. Yhteistyö on meille erittäin tärkeää, ja pyrimme pitämään jäsenemme ja sidosryhmämme ajan tasalla muutosten edistymisestä. Kiitämme yhteisöämme ymmärryksestä ja tuesta näiden haasteiden edessä.

Lisätietoja ja kyselyt tiistaina 17.10.2023 klo 14.00–15.30,

Jouko Pitkänen, puheenjohtaja
jouko.pitkanen@stll.fi
Puh. 050 389 0504


Kauden 2024-25 luistelupassien myynti on alkanut 26.4.2024
Huhtikuun Sähkäri ilmestynyt 26.4.2024