Uutiset

SM-noviisien SM-kilpailun tulokset

Porvoossa kilpailtiin viikonloppuna SM-noviisien Suomen mestaruuksista.

Tyttöjen Suomen mestaruuteen luisteli Lappeenrannan Taitoluistelijoiden Janna Jyrkinen. Helmikuussa 12 vuotta täyttänyt Jyrkinen oli ykkönen molemmissa ohjelmissa ja keräsi hienot yhteispisteet 123,50. Suomen mestarin vapaaohjelma sisälsi muun muassa kolme erilaista kolmoishyppyä. Hopealle luisteli Tapparan taitoluistelun Olivia Lisko. Jyrkistä vuoden vanhempi Lisko oli toinen molemmissa ohjelmissa yhteispistein 120,79 ja esitti niin ikään teknisesti vakuuttavaa osaamista, kuten myös pronssille sijoittunut Kooveen Nella Pelkonen (13).

Jyrkiselle kulunut kausi oli täysosuma, sillä hän nappasi helmikuussa myös Pohjoismaiden mestaruuden. Lisko oli PM-kilpailussa kolmas.

Tyttöjen SM-kilpailun tulokset http://www.figureskatingresults.fi/results/1819/YLSMNOVSMHF/CAT001RS.HTM

Tyttöjen hopeafinaalin tulokset http://www.figureskatingresults.fi/results/1819/YLSMNOVSMHF/CAT003RS.HTM

Poikien Suomen mestaruuteen luisteli Espoon Jäätaitureiden Matias Lindfors, joka oli selkeä ykkönen niin lyhyt- kuin vapaaohjelmassa. Peruskoulun viidettä luokkaa käyvä Lindfors keräsi yhteispisteet 110,35. Tapparan Jari Krestyannikov oli puolestaan selkeä kakkonen pistein 92,51. HSK:n Max Sene voitti SM-pronssin pistein 83,17.

Matias oli Lindforsin sisarusparven kolmas Suomen mestari. Isosiskot Viveca ja Fanny voittivat niin ikään Suomen mestaruudet omissa sarjoissaan joulukuussa.

Poikien SM-kilpailun tulokset http://www.figureskatingresults.fi/results/1819/YLSMNOVSMHF/CAT002RS.HTM

Matias on Lindforsin sisarusparven kolmas Suomen mestari kuluneella kaudella. Isosiskot Viveca ja Fanny voittivat niin ikään Suomen mestaruudet omissa sarjoissaan joulukuussa.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024