Uutiset

Dream Edges kolmantena Puolassa

Seniorijoukkue Dream Edges lähtee kolmannelta sijalta vapaaohjelmien päivään Gdanskin Hevelius Cupissa, joka käynnisti muodostelmakauden Challenger-sarjan tässä viikonvaihteessa. Venäläiset Tatarstan ja Crystal Ice Senior luistelivat lyhytohjelmillaan kaksoisjohtoon.

Dream Edges saavutti lyhytohjelmassaan kauden parhaan tuloksensa 70,59 pistettä. Tatarstan johtaa pistein 80,28. Kaarinalaiset ovat vain vajaan kahden pisteen päässä kakkostilasta, sillä Crystal Ice Senior saavutti toisen tilansa pistein 72,53.

Seniorisarjassa nähtiin suomalaisittain ikävä käänne jo ennen lyhytohjelmia. Espoo Synchronized Skatersin Luminees joutui vetäytymään kilpailusta kahden joukkueen jäsenen annettua positiivisen koronanäytteen.

Valley Bay Syncho junioreissa toiseksi

Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Syncho luisteli hopealle kauden ennätyspisteillään Hevelius Cupin junioreiden kilpailussa. Joukkue saavutti puhtaasti sujuneesta vapaaohjelmastaan pisteet 116,27, jotka nostivat kokonaistuloksen ennätykselliseen 180,72 pisteeseen. Joukkue oli jo lyhytohjelmissa toisena.

Voiton vei Venäjän Crystal Ice Junior kokonaistuloksellaan 201,87. Joukkue voitti sekä lyhyt- että vapaaohjelman. Kolmannen sijansa säilytti läpi kilpailun USA:n Teams Elite Junior, joka saavutti kokonaispisteet 169,74.

Tulokset: https://page.pfsa.com.pl/results/2122/CSSYSPOL2022/index.htm
Live lauantaina: https://www.heveliuscup.eu/live-stream-08-01-2022/

Kuva Dream Edgesin lyhytohjelmasta toisesta SM-valintakilpailusta. Kuvaaja: Antti Lehto


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024