Uutiset

Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – haastamme kaikki mukaan!

Toukokuun 10. päivä vietetään taas koko Suomen yhteistä liikkumisen päivää. Suomen Olympiakomitean koordinoima Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Tänä vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivä ajoittuu helatorstaille ja se avaa hienoja mahdollisuuksia ulkona ja luonnossa liikkumiseen. Nyt haaste leviää ja kannustamme kaikki mukaan! Miten teidän seuranne on mukana?!

Suomen Olympiakomitea on mukana Unelmien liikuntapäivässä yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa rakentamassa valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Suomen Taitoluisteluliitto kannustaa nyt omia jäsenseurojaan järjestämään liikkumisen tapahtumia. Tänä vuonna kannustetaan erityisesti ulkona ja luonnossa liikkumiseen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

MITÄ TEIDÄN SEURANNE VOISI TEHDÄ?

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä, jolloin liikkua voi monin eri tavoin. Keinot voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta voitte myös ideoida jotain yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Voitte pitää Unelmien liikuntapäivän vain seurallenne tai avoimien ovien tapahtumana ja näin tehdä paikallista toimintaanne tunnetuksi! Omalla porukallanne voitte pitää myös suljetun tapahtuman helatorstain aattona 9.5. ja myös nämä tapahtumat voi kirjata karttapalveluun.

IDEOIKAA OMA TAPAHTUMANNE:
 • kokoa vaikka porukka ideoimaan: vielä ehtii hyvin!
  • omat treenitkin voivat olla Unelmien liikuntapäivän tapahtumia sellaisenaan – näytetään esimerkiksi, miltä taitoluistelijan treeni kesäkaudella näyttää (luistelijat voivat tehdä myös muita lajeja)
  • Tapahtumat voivat olla ulkotreenejä, avoimia ovia tai lämmittelyt lähimetsässä, lasten ja aikuisten yhteisiä leikkejä, lajiesittelyä, lajikokeiluja toisen lajin kanssa, iso tapahtuma suurelle yleisölle – vain taivas on rajana ideoille!
ILMOITTAKAA TAPAHTUMANNE TAPAHTUMAKARTTAAN: www.unelmienliikuntapäivä.fi
Kaikkien ilmoittaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja!
 • kuka tahansa voi ilmoittaa liikkumisen tapahtuman tapahtumakartalle. Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu.
 • levittäkää tietoa, innostakaa ja kertokaa tapahtumastanne tutuille ja innostakaa ihmisiä mukaan!
NÄKYVYYTTÄ OMALLE LAJILLENNE JA SEURALLENNE:
 • Unelmien liikuntapäivän tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden nostaa esille omaa toimintaanne ja markkinoida sitä laajemmalle yleisölle esim. avoimien ovien tapahtumina tai kutsumalla perheet mukaan toimintaan. Se hyödyttää kaikkia!
 • Käyttäkää aineistopankista löytyviä materiaaleja markkinoimaan tapahtumaanne: logoja, julisteita ja bannereita!
  Levitä oman tapahtumasi julistetta, käytä ”Olemme jo mukana”-banneria ja lisää logoa kertoessasi tapahtumasta, ja voitte haastaa muita mukaan!

Materiaalit löytyvät aineistopankista.

 • käyttäkää yhteistä tunnistetta #unelmienliikuntapäivä

Lisätiedot:
www.unelmienliikuntapäivä.fi
#unelmienliikuntapäivä


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024