Uutiset

ISU Olympic Development Project 2018-2021 – ODP

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää yhteistyössä ISU:n kanssa kansainvälisen huppuluisteluseminaarisarjan Olympic Development Project – ODP:n vuosina 2018-2021. Seminaarien tarkoituksena on nostaa erityisesti pohjoismaisen taitoluistelun tasoa seuraavan olympiadin aikana, sekä vahvistaa ja tukea uusien lupaavien huippuvalmentajien osaamista ja ammattitaitoa.

Mukana on myös jo työssään ansioituneita valmentajia. Seminaari on herättänyt suurta kiinnostusta myös pohjoismaiden ulkopuolella. Lajeina ODP:ssa ovat yksinluistelu ja jäätanssi. Jos jäätanssiseminaariin jää vapaita paikkoja, voidaan näille paikoille ottaa mukaan muodostelmaluisteluvalmentajia.

Kevään 2018 toukokuun seminaari pidetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 21.-26.5.2018. Valmistelut ovat parhaillaan käynnissä ja ilmoittautuminen on auki. Tänä keväänä kouluttajina toimivat yksinluistelussa mm. Mie Hamada (JPN), Elena Buyanova (RUS), Kiira Korpi (FIN) sekä Shea-Lynn Bourne (CAN), sekä jäätanssissa Maurizio Margaglio (FIN/ITA) sekä Robbie Kaine (USA).

Taitoluisteluliitto haki seminaarin tuettuun ryhmään suomalaisia valmentajia ja luistelijoita. Haku oli avoin kaikille ja hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 27 kappaletta.

Yksinluistelun ja jäätanssin lajityöryhmät käsittelivät hakemukset ja mukaan tuettuun ryhmään valittiin seuraavat valmentajat ja luistelijat:

Yksinluistelun valmentajat: Alisa Drei, Susanna Haarala, Virpi Horttana, Elina Ikonen, Susanna Malinen, Liana Ocheretna, Kati Perokorpi, Nuriya Pirogova, Aleksei Saks ja Christina Wendelin

Yksinluistelun luistelijat: Linnea Ceder, Olivia Hentunen, Laura Karhunen, Fanny Lindfors, Enja Ruokonen, Vera Stolt, Sofia Sula ja Milania Väänänen

Jäätanssin valmentajat: Henna Lindholm, Ossi Kanervo ja Susanna Peltola

Jäätanssin parit: Monica Lindfors – Juho Pirinen, Sara Nieminen – Mirko Niskanen, Juulia Turkkila – Matthias Versluis, Cecilia Törn – Jussiville Partanen

Seminaari on avoin kaikille valmentajille sekä heidän taitokriteerit täyttäville luistelijoille. Seminaarin hinta on 1370€ / hlö sisältäen opetuksen sekä majoituksen täyshoidolla. STLL pidättää oikeuden osallistujavalintaan, mikäli maksimiosallistujamäärä ylittyy.

Tervetuloa!

Lisätiedot täältä ja valmennuspäällikkö Satu Niittynen.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024