Uutiset

Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa

Nina Gustafsson on nimitetty kilpailupäälliköksi 1.5.2022 lähtien. Kaudella 2021–2022 hän toimi liitossa tapahtuma-asiantuntijana. Nina työskentelee työparina kilpailupäällikkö Anne Fagerströmin kanssa. Ninan vastuulla tulee olemaan jatkossa kilpailuihin liittyvät asiat ml. kilpailukalenteri, Anne puolestaan vastaa arvioijatoiminnasta ja sen kehittämisestä.

– Reilu vuosi takana liitossa. Aika on mennyt kuin siivillä ja olen oppinut tapahtumien ja kilpailuiden järjestämisestä paljon sekä tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Aiempi kokemus hotellialalta on ollut eduksi ja on ollut hauskaa saada olla asiakkaan roolissa yhteydessä entisiin työkavereihin – yhteistyötä on ollut enemmän kuin ikinä kuvittelinkaan! Nyt saan uudessa roolissani syventyä kilpailuasioihin taas uudelta kantilta.

Annika Arvonen aloittaa liiton kokopäiväisenä kilpailukoordinaattorina 2.5.2022 lähtien. Annika on toiminut seuratuomarina vuodesta 2014 lähtien sekä usean vuoden ajan eri valmennustehtävissä Espoon Taitoluisteluklubissa. Hän on koulutukseltaan kehitysvammahoitaja ja lähihoitaja. Annika ottaa vastuulleen Nina Gustafssonin vastuulla olleet työtehtävät: maajoukkueen kansainväliset kilpailuilmoittautumiset ja matkajärjestelyt sekä Suomessa järjestettävien kansainvälisten arvokilpailujen operatiiviset tehtävät. 

– Työpaikka Taitoluisteluliitossa on ollut unelmana jo pitkään ja vihdoin se toteutuu! En voisi kuvitella parempaa paluuta äitiyslomalta kuin uudet tuulet liiton kilpailukoordinaattorina. Mahtavaa päästä oppimaan uutta ja jatkamaan työskentelyä rakkaan lajin parissa. Olen tehnyt monen vuoden ajan myös vapaaehtoistyötä liiton järjestämissä kansainvälisissä kilpailuissa, joten on ihanaa päästä työskentelemään tuttuun porukkaan. Odotan jo innolla ensi tammikuun EM-kilpailuja.

Sirkka Kaipio on nimitetty Suomen Taitoluisteluliiton yksin- ja pariluistelun Nuorten Olympiavalmentajaksi (NOV) 26.6.2022 alkaen.

Sirkka on toiminut lasten ja nuorten sekä kansainvälisten huippuluistelijoiden valmentajana yli 45 vuotta. Hän aloitti valmennusuransa vuonna 1976 ja on toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 1978. Elämäntyönsä valmentajana hän on tehnyt Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden palveluksessa. 

Sirkka on koulutuksestaan ammattivalmentaja. Seuratyön ohessa hän on toiminut muun muassa Suomen Taitoluisteluliiton Nuorten Projekti 2000 -valmennuksessa, maajoukkueen vastuuvalmentajana ja liiton kouluttajana. Hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet kymmeniä Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia sekä arvokilpailuedustuksia. Sirkka jatkaa vapaa-ajallaan Emmi Peltosen henkilökohtaisena valmentajana. Yhdessä he osallistuivat Pyeongchangin talviolympialaisiin vuonna 2018.

– Kiinnostun haasteista ja olen ylpeä saadessani olla osa suomalaista huipputaitoluistelutiimiä. Arvostan sitä, että olen saanut tämän mahdollisuuden! Sydämeni sykkii taidolle, ahkeroinnille, yhteistyölle ja mahtaville osaajille suomalaisessa taitoluistelussa.

Lämpimästi tervetuloa töihin Suomen Taitoluisteluliittoon Annika, Nina ja Sirkka! 


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023