Uutiset

Syysliittokokous ja hallitusvalinnat

Suomen Taitoluisteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous järjestettiin lauantaina 28.10.2023 Helsingissä. Kokouksessa valittiin hallitusjäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Henkilövalintojen lisäksi käsiteltiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024. 

Jatkokaudelle liittohallitukseen valittiin Mika Saarelainen Helsingistä, Nina Dahlström-Weber Helsingistä ja Nina Salmela-Mäkelä Kouvolasta sekä uudeksi liittohallituksen jäseneksi kahdeksi vuodeksi Anu Niiniranta Kaarinasta. 
 
Hallitusjäseninä vuoden 2024 loppuun jatkavat Sini Aarnio-Kurki Espoosta, Virpi Hurri Lahdesta, Anna Kuusniemi-Laine Espoosta ja Tomi Vähä-Ruohola Tampereelta. 

–  Olemme lähteneet uudelle polulle. Siihen mitä olemme tehneet aiemmin, meillä ei ole näissä olosuhteissa varaa. Ensi vuosi on uuden rakentamisen aikaa, ja vuoden päästä tässä samaisessa kokouksessa pääsemme toivottavasti kertomaan uudistetusta strategiastamme ja siitä eteenpäin jalkauttamaan sen väkevästi, nosti Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Jouko Pitkänen esille liittokokouksen avauspuheessaan. 
 
Seuraseminaarissa suunniteltiin tulevaisuutta 
 
Seuraseminaarissa päästiin tänä vuonna pureutumaan syvemmin Taitoluisteluliiton toimintaan liittotoiminnan palautekyselyn käsittelyn kautta. Seurat osallistuivat aktiivisesti esittämällä ehdotuksiaan kehittämiskohteista sekä toimintojen mahdollisista lisäyksistä ja supistuksista.  
 
Seuraseminaarin yhteydessä jaetiin uudet Tähtiseuran tähtimerkit. Lasten ja nuorten tähtimerkin saivat Oulun Luistelukerho, Etelä-Vantaan Taitoluistelijat sekä Helsingfors Skridskoklubb. Yksinluistelun huippu-urheilun tähtimerkki annettiin Tappara Taitoluistelulle. Aikuisten tähtimerkit myönnettiin Helsingfors Skridskoklubb:lle ja Helsingin Taitoluisteluakatemialle.  

Lisätietoja

Jouko Pitkänen, puheenjohtaja, Suomen Taitoluisteluliitto, puh. 050 389 0504
Outi Wuorenheimo, toiminnanjohtaja, Suomen Taitoluisteluliitto, puh. 040 940 2315


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024