Uutiset

Universiadit: Turkkila–Versluis rytmitanssin neljäntenä, Roman Galay kokonaiskisan 19.

Jäätanssijat lähtevät kärkkymään mitalisijoja perjantaina luisteltavassa vapaatanssissa.

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis keräsivät rytmitanssista pisteet 63.80. Suoritus ei tällä kertaa ollut nousujohteisen kauden parhaimmistoa, ja EM-kisoissa saaduista parhaista pisteistä 67.18 jäätiin selvästi.

– Ei olla ihan tyytyväisiä, ei ollut paras suoritus tänään. Alun virheen jälkeen yritettiin antaa kaikkemme ja loppu sujuikin ihan mallikkaasti, kertasi Juulia heti suorituksen jälkeen.

– Twisseleistä tuli iso pistemenetys, mikä harmittaa kyllä paljon, harmitteli Matthias.

Kilpailua johtaa Betina Popova-Sergey Mozgov pistein 71.46. Suomalaisedustajilla kirittävää mitalisijoille on reilun neljän pisteen verran. Vapaatanssi luistellaan perjantaina Suomen aikaan alkaen klo 14.30.

Roman Galay ei antanut parastaan vapaaohjelmassa

Roman keräsi vapaaohjelmasta 94.65 pistettä. Yhteispisteet 154.98 oikeuttivat 19. sijaan. Voittoon nousi Italian Matteo Rizzo.

– Lähes kaikissa hypyissä oli alastulovirheitä, mikä johtuu siitä, että jokainen hyppy tuntui taistelulta, kertoi Roman suorituksen jälkeen.

Kokonaisuutena kilpailukokemus oli Romanille mieleinen, kehuja sai etenkin olympialaisia muistuttava kisakylä ja sen tunnelma.

Kaikki tulokset:  https://www.fisu.net/results/winter-universiade/29th-winter-universiade-krasnoyarsk-2019-main-results

Kilpailun aikataulut Suomen aikaan ja live stream: https://www.stll.fi/2019/03/06/talviuniversiadet-starttaavat-siperian-krasnojarskissa/

 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024