Uutiset ja artikkelit

Haemme luistelevia malleja kuvauksiin

Suomen Taitoluisteluliitto uusii ilmettään ja etsii kuvauksiin vapaaehtoisia luistelevia malleja; kaiken ikäisiä, näköisiä ja kokoisia lapsia sekä aikuisia. Kuvaukset järjestetään Kaarelan jäähallissa Helsingissä 31.5.2021 klo 9.00-13.30 välisenä aikana.

Kuvia tullaan käyttämään Taitoluisteluliiton viestinnässä ja markkinoinnissa. Tärkeintä kuvauksissa on iloinen ilme ja omat taitoluistimet. Palkkioksi vapaalippu (koronan salliessa) kansainväliseen Finlandia Trophy -kilpailuun haluamalleen päivälle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.5.2021 mennessä tästä >>

Muodostelmaluistelujoukkue ja jäätanssijat haetaan suoralla kontaktoinnilla.

Lisätietoja: Salla Mäkelä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö


Edustukset junioreiden MM-kilpailuihin 6.2.2023
Haemme kilpailukoordinaattoria 17.1.2023