Uutiset

Marie Lundmarkille myönnetty liikuntakulttuurin ja urheilun suuri ansioristi

Taitoluistelumaailman kansainväliselle vaikuttajalle Marie Lundmarkille on myönnetty liikuntakulttuurin ja urheilun suuri ansioristi tunnustuksena erityisen ansiokkaasta Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehdystä työstä.

Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristin myöntää Tasavallan Presidentti. Ansiomerkin haltijana voi samanaikaisesti olla enintään kaksitoista elossa olevaa suomalaista.

Lundmarkilla on vaikuttava ura lajin hallinnollisissa tehtävissä sekä kansainvälisillä että kansallisilla foorumeilla. Hän on työskennellyt vuodesta 2002 Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) hallituksessa ja Suomen Taitoluisteluliiton hallitusvuosia hänellä on takanaan jo 47. Lundmark on toiminut teknillisenä delegaattina kolmissa olympialaisissa, joista viimeisimpänä Pekingissä 2022. Lisäksi hän on toiminut lukuisten komiteoiden jäsenenä, FISU:n International University Games/Universiade -vastuuhenkilönä ja teknisen komitean jäsenenä sekä Suomen Olympiakomitean hallituksen ja valtuuskunnan jäsenenä. 

Suomen Taitoluisteluliitto onnittelee Marie Lundmarkia merkittävästä huomionosoituksesta!

Päätös https://okm.fi/paatos?decisionId=0900908f807a59c4
Marie Lundmark https://www.skatingfinland.fi/henkilot/innovatiivisuus-innostaa-marie-lundmarkia/


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024