Uutiset

Suomen Taitoluisteluliitosta Vierumäki Sports Oy:n osakas

Vierumäellä sijaitseva Suomen Urheiluopisto on toiminut jo useita vuosia taitoluistelun valmennus- ja osaamiskeskuksena, jota ovat hyödyntäneet sekä liiton jäsenseurat että lajimme maajoukkueurheilijat. Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa entistä tiiviimpänä, sillä Suomen Taitoluisteluliitto allekirjoitti 25.5.2021 yhdessä muiden painopistelajien liittojen kanssa kauppakirjat Vierumäki Sports Oy:n B-sarjan osakkeista. 

Painopistelajiliittoja ovat Taitoluisteluliiton lisäksi Suomen Cheerleadingliitto, Suomen Jääkiekkoliitto ja Suomen Voimisteluliitto. 

Vierumäki-yhtiöiden omistajataho Keele Oy:n Mika Anttonen kertoi kauppojen olevan keskeinen osa Vierumäen taloudellista missiota, jossa hyöty saadaan palautettua suoraan tukemaan suomalaista urheilua.   

”Olemme sitoutuneet kehittämään yhdessä Vierumäkeä ja olemaan mukana matkalla huipulle. Olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus päästä nauttimaan tulevaisuudessa myös yhteistyömme taloudellisista hedelmistä”, toteavat lajiliittojen edustajat yhteen ääneen. 

Lue koko tiedote täältä >> 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024