Uutiset ja artikkelit

Saarinen kahdeksanneksi Haagissa

Jenni Saarinen sijoittui Haagin Challenge Cupissa kahdeksanneksi pistein 154,85. Onnistuneen lyhytohjelman luistellut Saarinen takelteli useissa vapaaohjelmansa hypyissä, mikä rokotti pistesaalista. Saarinen jäi ennätyspisteistään yli 20 pisteen päähän.

-Tällä kertaa lyhkäri toimi hyvin, mutta vappis hajosi ensimmäisen ritin jälkeen. Harjoituksissa ja verryttelyssä myös vapaaohjelma on sujunut super hyvin, mutta luulen, että tänään ohjelmaan tuli hiukan liikaa analysoimista. Pitäisi vain antaa mennä ja luottaa omaan tekemiseen. Haluan kuitenkin uskoa, että kaikella on tarkoituksensa ja kova työ palkitaan jossain kohtaa, Saarisen valmentaja Minna Järvinen pohti.

Kilpailun voitti täydellisesti onnistuneen vapaaohjelman luistellut Japanin Rika Kihira 230,65 pisteellä.

Tulokset: http://kunstrijden.knsb.nl/2019-2020/20200220/


Janna Jyrkinen EM-kilpailuissa seitsemänneksi 28.1.2023
Tuloksia: Friuli-Venetsia Giulia 2023 27.1.2023