Uutiset

Linnea Ceder ennätyspistein kolmanneksi Luxemburgissa

Viikonloppuna käytiin kansainvälinen Coupe Du Printemps -kilpailu Luxemburgissa. Suomen maajoukkueluistelija Linnea Ceder sijoittui juniorityttöjen kilpailuissa lopulta loistavasti kolmanneksi uusin ennätyspistein 135,67.

Espoon Jäätaitureita edustava Ceder näytti osaamisensa etenkin vapaaohjelman onnistuneilla kolmoishypyillä ja -yhdistelmillä. Ohjelmassa onnistuivat mm. kolmoislutz, -flippi ja salchowit. Lyhytohjelmassa puolestaan nähtiin laadukas kolmoissalchow-kolmoistulppi -yhdistelmä. Teknisen onnistumisen ja hyvien laatupisteiden ansiosta hän nousi lyhytohjelman neljänneltä sijalta lopulta hienosti kokonaiskilpailun kolmanneksi. Vapaaohjelmassa hän oli toinen.

Suomalaisista mukana juniorityttöjen kilpailuissa olivat lisäksi Laura Karhunen, Enja Ruokonen ja Anni Skogberg. Ruokonen sijoittui kokonaiskilpailun kuudenneksi pistein 124,92 (5./6.),  Karhunen oli 10:s pistein 111,42 (3./16.) ja Anni Skogberg  kilpailun 17:s (12./22.).

Eeva Kaipainen sijoittui noviisityttöjen kilpailussa 10:nneksi pistein 69,24 (9./12.)

Onnittelut Linnealle mitalista!

Kilpailun tulokset


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024