Uutiset

Vera Stolt 14. Latvian kilpailussa

Suomen Vera Stolt nousi vapaaohjelman suorituksellaan sijalle 14 Latvian Volvo Open Cupin naisten kilpailussa lauantaina. Pistesaldo 126,28 jäi kuitenkin alhaiseksi hyppyjen helpotusten sekä lyhytohjelmassa tulleiden vähennysten takia.

– Paljon jäi parannettavaa vapaaohjelmaankin. Kilpailun harjoituksissa pystyin kyllä tekemään kaikki suunnittelemani kolmoishypyt, mutta ohjelmaan tuli helpotuksia. Luistelin kuitenkin vasta ensimmäisen senioritason kansainvälisen kilpailun ja yritin loppuun asti, joten tästä eteenpäin, Stolt kommentoi.

Suomen toinen naisedustaja Sofia Sula joutui keskeyttämään kilpailun lyhytohjelmassa sattuneen nilkan venähdyksen vuoksi.

Volvo Open Cupin naisten kilpailun voitti Unkarin Ivett Toth, 162,99.

Noviisityttöjen sarjassa kilpailee kaksi suomalaista. Janni Riekinen on lyhytohjelman jälkeen sijalla 8 pistein 30,42 ja Hertta Niemeläinen sijalla 17 pistein 26,37. Vapaaohjelma luistellaan sunnuntaina.

Tulokset: www.kristalice.lv/Results/Volvo37th/index.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024