Uutiset

Marigold IceUnity kolmantena MM-Tukholmassa

Venäjän Team Paradise johtaa muodostelmaluistelun MM-kilpailuja Tukholmassa lyhytohjelmien jälkeen huippupistein 76,05. Toista tilaa pitää kotikisoissaan onnistunut Ruotsin Team Surprise ja kolmantena on Suomen Marigold IceUnity. Suomen toinen joukkue Team Unique lähtee lauantaina luisteltavaan vapaaohjelmaan viidenneltä sijalta.
Venäjän Team Paradise oli jälleen voittamaton vahvalla luistelullaan ja esittämisellään. Joukkueen yksilötaidot pääsivät oikeuksiinsa Musen musiikkiin Exogenesis luistellussa ohjelmassa. Joukkue tavoittelee kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta.

Team Surprise saavutti Abba-hitillään The winner takes it all pisteet 72,83. Joukkue onnistui luistelemaan ohjelmansa täsmällisesti kotiyleisön edessä.

Marigold IceUnity onnistui lyhytohjelmassaan Täällä Pohjantäden alla ja saavutti pisteet 72,61. Suoritus eteni elementeissään tarkasti ja huolellisesti.

-Joukkue teki hyvän rutiinisuorituksen ja vei rauhallisesti läpi ohjelmansa. Piste-erot ovat pienet, joten vapaaohjelmilla voitetaan lopulliset mitalit ja mestaruuskin, Marigoldin valmentaja Anu Oksanen totesi.

Vapaaohjelmaan Marigold IceUnity lähtee hakemaan kauden parasta suoritustaan.

Myös Team Uniquen Nocturne soljui vahvasti ja puhtaasti. Joukkue on lyhytohjelmien jälkeen viidentenä pistein 71,20, mutta erot ovat äärimmäisen pieniä. Joukkueet sijoilta toisesta seitsemänteen ovat vain alle kolmen pisteen sisällä.

– Olemme tyytyväisiä suoritukseemme. Se oli rauhallinen ja hyvä kokonaisuus, mutta muutamia vaikeustasoja jäi saavuttamassa. Joka tapauksessa luistelemme vapaaohjelman kuumassa ryhmässä, eivätkä piste-erot ole suuria, painotti joukkueen kapteeni Aino-Kaisa Akkanen.

Suomalaiset joukkueet olivat onnellisia suomalaiskannattajien kannustuksesta ja siniristilippujen merestä. Suomalaisia on saapunut toista tuhatta Tukholman Globen-areenalle seuraamaan kilpailua.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/wcsys2018/

Tapahtuman sivut: http://skatesweden.se/en/wssc2018

Live stream:  http://www.eurovisionsports.tv/isu/


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024