Uutiset ja artikkelit

Kirjoittajaksi Skating.Finland.fi-sivustolle?

SkatingFinland.fi on Suomen Taitoluisteluliiton virkeä ja monipuolinen ajankohtaismedia, joka pureutuu lajin päivänpolttaviin aiheisiin kepeällä, mutta asiallisella otteella. Sivusto tarjoaa laadukasta lukemista lajin harrastajille, valmentajille, vanhemmille, faneille ja tosifaneille!

Kaipaamme muutamia free-kirjoittajia joukkoon mukaan.

Mikäli deadlinet eivät ole sinulle ongelma, olet täynnä ideoita, kirjoittamisesi on sujuvaa ja olet valmis tuottamaan tekstejä satunnaisesti – tai hieman useamminkin – laita vapaamuotoinen viesti osoitteella mila.kajas@stll.fi. Kerro lyhyesti kuka olet, minkälainen kirjoituskokemus sinulla on ja minkälaisia ideoita sinulla voisi olla.

Toivomme kuulevamme sinusta 31.8.2020 mennessä.

www.skatingfinland.fi


Kevään kilpailukalenteri on julkaistu 23.10.2020
Taitoluisteluliiton syysliittokokous ja seuraseminaari 28.11. 23.10.2020