Uutiset

Kirjoittajaksi Skating.Finland.fi-sivustolle?

SkatingFinland.fi on Suomen Taitoluisteluliiton virkeä ja monipuolinen ajankohtaismedia, joka pureutuu lajin päivänpolttaviin aiheisiin kepeällä, mutta asiallisella otteella. Sivusto tarjoaa laadukasta lukemista lajin harrastajille, valmentajille, vanhemmille, faneille ja tosifaneille!

Kaipaamme muutamia free-kirjoittajia joukkoon mukaan.

Mikäli deadlinet eivät ole sinulle ongelma, olet täynnä ideoita, kirjoittamisesi on sujuvaa ja olet valmis tuottamaan tekstejä satunnaisesti – tai hieman useamminkin – laita vapaamuotoinen viesti osoitteella mila.kajas@stll.fi. Kerro lyhyesti kuka olet, minkälainen kirjoituskokemus sinulla on ja minkälaisia ideoita sinulla voisi olla.

Toivomme kuulevamme sinusta 31.8.2020 mennessä.

www.skatingfinland.fi


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024