Uutiset

Team Unique nousi toiseksi French Cupissa

Team Unique onnistui vapaaohjelmassaan Rouenin illassa lauantaina ja nousi French Cupissa toiseksi kauden kärkipisteillään 203,44. Helsinki Rockettes jäi kolmanneksi, vaikka sekin rikkoi kokonaistuloksellaan jälleen 200 pisteen rajan. Kilpailun kirkkaaseen voittoon luisteli Venäjän Paradise kokonaispistein 211,18.

Team Uniquen vapaaohjelma Every Inch of You lähti lentoon ensimmäisistä luistimen vedoista lähtien ja eteni tarkasti elementistä toiseen. Valmentaja Mirjami Penttinen totesi joukkueen antaneen jäälle kaiken, mihin se tällä hetkellä yltää.  Suoritukseen jäi hänen mukaansa kuitenkin vielä muutamia pieniä kohtia, jotka olisi voinut tehdä paremmin.

– Pistetulos, jota tavoittelemme, on vieläkin kovempi, mutta tästä jää todella, todella hyvä mieli. Tytöt olivat nyt ylpeitä itsestään ja tekivät tämän itselleen. He pystyivät luistelemaan rennosti ja kauniisti, mistä olen todella ylpeä.

Helsinki Rockettes oli lyhytohjelmien jälkeen vielä toisena. Vapaaohjelma Many Sides of Her oli jälleen joukkueelta vahvaa tekemistä, mutta virhe yhdessä nostoista rikkoi suoritusta. Joukkueen pisteet vapaaohjelmasta olivat 126,08 ja kokonaispisteet 201,50.

Marigold IceUnityn Splash, sukellus merenalaiseen maailmaan, ei lauantaina onnistunut ongelmitta. Ensimmäisessä läpimenossa sattui kaksi kaatumista, ja yhden noston alastuloon tuli kolmas sukellus jään pintaan. Vapaaohjelman pisteet olivat kuitenkin 121,18 ja kokonaistulos 194,24, jolla joukkue oli neljäs.

Kauden piste-ennätys siirtyi French Cupin tuloksilla Helsinki Rockettesilta Team Uniquelle.

Juniorit neljäntenä ja kuudentena

Suomen juniorit luistelivat lauantaina kauden parhaat pisteensä. Kaarinan Dream Edges oli vapaaohjelmakilpailussa kolmas pistein 98,32, mutta kauden parhaat kokonaispisteet 155,28 riittivät Rouenissa neljänteen sijaan kokonaiskilpailussa.

ETK:n Reflections nosti kauden parhaan tuloksensa kokonaispisteisiin 131,64, joilla joukkue oli juniorisarjan kuudes.

Voiton juniorisarjassa vei Venäjän Team Junost pistein 176,18. Toiseksi sijoittui Yhdysvaltain Skyliners pistein 164,58 ja kolmanneksi saman maan Lexettes pistein 159,24.

Tulokset kilpailun sivuilla http://www.frenchcup.fr

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024