Uutiset

MM-kisojen vapaaehtoiset Urheilugaalaan

Helsingin kaupunki kutsuu muodostelmaluistelun MM-kisojen vapaaehtoiset Urheilugaalaan.

Urheilugaalan pitkäaikaisin kumppani Helsingin kaupunki hyödyntää urheilutapahtumien kumppanuuksiaan uudella tavalla. Helsingin kaupunki oli kumppanina myös muodostelmaluistelun MM-kisoissa ja tarjoaakin kisojen 200:lle vapaaehtoiselle yhteisen elämyksen ensi vuoden Urheilugaalassa.

Urheilugaalan ja Helsingin kaupungin yhteisenä tavoitteena on lisätä liikunnan ja urheilun arvostusta, sekä nostaa esiin kansainvälisiä urheilun suurtapahtumia. Tämänvuotisessa Urheilugaalassa tammikuussa nähtiinkin esimakua huhtikuisten muodostelmaluistelun kisojen tunnelmasta, kun Jenni Vartiaisen show:n yhteydessä lavan valtasivat Helsinki Rockettes, Team Fintastic, Finettes ja MiniMints -joukkueet.

Vapaaehtoisten tekemä työ on olennainen osa urheilutapahtumien järjestämistä ja Helsingin kaupunki ja Urheilugaala haluavat yhdessä korostaa vapaaehtoistiimien tärkeyttä. Helsingin kaupunki onkin päättänyt palkita muodostelmaluistelun MM-kisojen koko vapaaehtoisjoukon tarjoamalla heille oman Helsinki-katsomon Urheilugaalasta.

”Muodostelmaluistelun MM-kisat olivat suuri menestys. Tapahtuman järjestelyt onnistuivat loistavasti ja tavoittivat laajan yleisön niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Juuri tällaisia tapahtumia haluamme Helsinkiin. Vapaaehtoisten rooli tapahtumien onnistumisessa on aivan keskeinen”, sanoo kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar.

”Helsingin kaupunki on tärkeässä roolissa tukemassa urheilun suurtapahtumia. Muodostelmaluistelun MM-kisat olivat upea loppuunmyyty ja kansainvälinen tapahtuma. Ilman vapaaehtoisia ei urheilun suurtapahtumia järjestetä, niinpä on erityisen upeaa tarjota yhdessä Helsingin kaupungin kanssa Urheilugaala -elämys kaikille kisojen vapaaehtoisille”, kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

“Lajissamme on hyvin sitoutunut vapaaehtoisporukka, jonka apu on ollut kuluneella kaudella korvaamaton. Olemme saaneet heidän tekemästä työstään valtavan paljon positiivista palautetta erityisesti MM-kisojen joukkueilta ja kansainvälisiltä vierailta. On riemastuttavaa, että yhteistyökumppanimme Helsingin kaupunki ja Urheilugaala osoittavat oman arvostuksensa kutsumalla heidät mukaan suomalaisen urheilun yhteiseen juhlaan”, Suomen Taitoluisteluliiton ja MM-kilpailun pääsihteeri Outi Wuorenheimo toteaa.

www.urheilugaala.fi

www.hel.fi

www.myhelsinki.fi


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024