Uutiset

Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2023

Suomen Taitoluistelusäätiön hallitus on kokouksessaan 29.5.2023 tehnyt päätöksen jakaa yhteensä 50 000 €  tukea taitoluistelulle Suomessa. 

Tänä vuonna kilpailu- ja harjoittelustipendin saivat viisitoista yksinluistelijaa, kaksi jäätanssiparia ja yksi pariluistelupari. Luistelijoiden nimet ja tukisummat on esitetty oheisessa taulukossa.

Suomen Taitoluisteluliitto ry ja Taitoluistelun Tuki ry perustivat yhdessä Suomen Taitoluistelusäätiön vuonna 1983. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan tukemalla taitoluistelua seuraavasti: 

1)     myöntämällä harjoittelu- ja kilpailustipendejä lahjakkaille kansainväliselle huipulle pyrkiville yksinluistelijoille, pariluistelijoille ja jäätanssijoille
2)     tukemalla taloudellisesti huippuvalmennustietouden kehittämistä sekä harjoittelutilaisuuksien ja kilpailujen järjestämistä ja
3)     tukemalla muulla vastaavalla tavalla Suomen taitoluistelun kehittämistä kansainväliselle huipulle.

Säätiön hallituksen varsinaiset jäsenet kolmivuotiskaudella 2023-2026 ovat Laura Raitio (puheenjohtaja), Tuire Kuronen (varapuheenjohtaja), Nina Dahlström-Weber, Marjo Kankaanranta ja Laura Lepistö.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024