Uutiset

Marie Lundmark Trophyn lipunmyynti aukeaa tänään

Nyt on aika varata paikat vuoden jännittävimpään kansainväliseen muodostelmaluistelutapahtumaan! Marie Lundmark Trophy -kilpailu käydään Helsingissä 10.–11.2.2024, ja All Event -liput tulevat myyntiin 7.12. klo 14.00 osoitteessa lippu.fi/marielundmarktrophy. 

Tähän muodostelmaluistelun Challenger -sarjan historian toiseen Marie Lundmark Trophy odotetaan muodostelmaluistelun huippumaita Suomen lisäksi, sillä tämä on monella osallistuvalla joukkueella viimeinen mahdollisuus kerätä pisteitä MM-näyttöjä varten. 
 
Etenkin SM-junioreiden osalta kilpailu on jännittävä, sillä parhaiten menestynyt suomalaisjoukkue saa automaattisen edustuspaikan maaliskuun junioreiden maailmanmestaruuskilpailuihin Neuchâtelissa. Toinen edustuspaikka määräytyy kauden parhaiden pisteiden keskiarvon perusteella Marie Lundmark Trophyn jälkeen. 

Noviisi-ikäiset lastenlipun hinnalla 
 
Nyt on huima mahdollisuus lähteä katsomaan huippumuodostelmaluistelua koko joukkueen voimin tai kaveriporukalla. Lasten lippujen ikärajaa on laajennettu aina 16-vuotiaisiin saakka. Toivommekin näkevämme paljon nuoria muodostelmaluistelun harrastajia katsomossa. 

Tässä tietoa lipputarjouksestamme: 

All Event lippukampanja 23.12.2023 saakka 
– Hankkimalla vähintään 10 All Event lippua kertaostona, saat 10% alennuksen lipun hinnasta. 
– Voit ostaa joko >10 aikuisten lippua tai >10 lasten lippua verkkokaupan kautta (maksimi lippupakettien määrä verkkokaupasta on 30). 
– Jos haluat yhdistää aikuisten ja lasten lippuja (esim. 7+3), tulee liput hankkia joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmat@lippu.fi tai soittamalla asiakaspalveluun numeroon 0600 413 141. 

Lippujen hinnat: 
– All Event aikuinen: 60 € 
– All Event lapsi (4–16 -vuotias): 30 € 

* Lipun hinnan päälle lisätään Lippu.fin palvelumaksu 1,60€-5,00€ riippuen lipun hinnasta. 
* Tilauksen hintaan lisätään tilausmaksu alk. 1,50 € (www.lippu.fi). 
* Virike-edulla maksettaessa Lippu.fi veloittaa erillisen palvelumaksun 5 €/tilaus. 

Älä jää paitsi tästä mahtavasta tapahtumasta vaan merkitse päivät kalenteriin ja varmista paikkasi katsomossa!

Nähdään Helsingin jäähallissa! 

marielundmarktrophy.com


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024