Uutiset

Olivia Liskolle uudet ennätyspisteet Slovenian JGP-kilpailussa

Olivia Lisko luisteli Slovenian Junior Grand Prix -kilpailuissa sijalle 10 pistein 146,21. Lisko paransi muutaman viikon takaisesta JGP-kilpailusta pistesaalistaan lähes 15 pisteellä ja luisteli uudet ennätyspisteensä.

Liskon ohjelmaan mahtui kolme vaikeimmalle eli nelostasolle arvosteltua piruettia. Myös kolmoistulppi-kolmoistulppi, kolmoisritti, kolmoissalchow sekä kaksoisaxel ja kaksoisaxel-kaksoistulppi sujuivat lennokkaasti. Kolmen hypyn yhdistelmään osunut kaatuminen ja lutzin jääminen ilman kierroksia rokottivat hieman pisteitä.

– Ihan hyvä fiilis jäi vappiksesta. En ole täysin tyytyväinen suoritukseeni ohjelmassa, mutta pisteet olivat hyvät. Onnistuin tänään myös hyvin pirueteissa ja olen iloinen, että sain tehtyä kolmoistulppi-kolmoistulpin puhtaana. Ensi viikolla vuorossa ovat SM-valintakilpailut Suomessa, jotka ovat ensimmäiset kilpailuni seniorisarjassa, Lisko kertoi.

Juniorityttöjen kilpailun voitti Venäjän Adeliia Petrosian pistein 210,57.

Vasta alkukesällä yhteistyönsä aloittanut suomalais-yhdysvaltalainen jäätanssipari Daniela Ivanitskiy ja David Goldshteyn luistelivat jäätanssikilpailun sijalle 17 pistein 86,61. Myös he paransivat ennätyspisteitään muutamalla pisteellä. Jäätanssikilpailun voitti Venäjän Vasilisa Kaganovskaia – Valeriy Angelopol pistein 167,22.

Tulokset


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024