Uutiset

Turkkila – Versluis upeasti Egna Dance Trophyn voittoon; Virtanen sijalle 10 Saksassa

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis palasivat voitokkaasti kilpajäille Egna Dance Trophyssa Italiassa. Loukkaantumisen vuoksi syksyn sivussa ollut pari nappasi voiton uusilla ennätyspisteillään 182,88.

-Olemme super, super iloisia! Tämä ei ollut helppo paikka luistella pitkän kisatauon jälkeen, mutta onnistuimme pitämään keskittymisen koko ohjelman ajan. Teimme ennätyspisteet sekä rytmitanssissa että vapaatanssissa ja nappasimme uramme ensimmäisen kansainvälisen kilpailun voiton, tämä oli kuin kirsikka kakun päällä, pari iloitsi.

Yuka Orihara ja Juho Pirinen sijoittuivat kilpailun viidenneksi pistein 168,75. Uudet ennätyspisteensä 134,36 luistelleet Arina Klinovitskaya ja Jussiville Partanen sijoittuivat kymmenenneksi. Toiseksi kilpailussa luistelivat rytmitanssin jälkeen johdossa olleet venäläiset Anastasiia Skoptsova – Kirill Aleshin 182,57 pisteellä.

Tulokset: http://www.fisg.it/upload/result/5258/index.html

Virtanen kymmenenneksi Saksassa

Valtter Virtanen sijoittui Saksan Oberstdorfissa käydyssä kilpailussa kymmenenneksi pistein 163,99 jääden kauden parhaastaan yli 20 pistettä. Kilpailun voitti Japanin Shun Sato 242,31 pisteellä.

Tulokset: http://www.deu-event.de/results/BO2020/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024