Uutiset

Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä

Suomen Taitoluisteluliitto on suomalaisten taitoluisteluseurojen kattojärjestö, joka kuuluu Kansainväliseen luisteluliittoon (ISU). Liitto on perustettu vuonna 1908 (Suomen Luisteluliitto) ja siihen kuuluu 78 jäsenseuraa. Taitoluistelun rekisteröityneitä harrastajia on seuroissa yli 14000, joista noin 5000 kilpailee kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. 

Pitkäaikaisen viestintä- ja markkinointipäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin, haemme vakituiseen työsuhteeseen

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimämme henkilö on vahva viestinnän, markkinoinnin ja sidosryhmätyön osaaja. Tehtävänäsi on liiton päivittäisen viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen, niin että se tukee myös jäsenseurojen viestintää. Tavoitteena on lajin näkyvyyden, vetovoimaisuuden ja harrastajien määrän lisääminen. 

Haemme innostunutta ja tehokasta tekijää. Saat viestimme maailmalle joko itse erilaisin sähköisin työvälinein tai muiden alan osaajien avulla. Osaat laatia eri kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä ja hallitset sosiaalisen median kanavat. Tunnet mediakentän ja tiedät, kuinka siellä toimitaan vaikuttavasti. Oletamme, että urheilumaailma on sinulle tuttu – ehkä lähinnä sydäntäsi onkin nimenomaan ollut taitoluistelu?

Arvostamme alan koulutusta, mutta vielä tärkeämpää on useamman vuoden vankka kokemus vastuullisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sinulla on sujuva kynä sekä suomeksi että englanniksi. Vaikka tehtävässä ei ole suoria alaisia, tarvitaan työryhmien, tapahtumavapaaehtoisten ja muiden sidosryhmien johtamisessa esimieskokemusta. Projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa, samoin kuin kyky työskennellä useissa päällekkäisissä projekteissa kiireen alla. 

Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Oma vuosikellomme on pitkälti suunniteltua, mutta sidosryhmien viestintänostoja tulee usein työpöydällesi pikaisellakin aikataululla. Vaikka itse kilpailutiedottaminen on ulkoistettu, kannattaa kilpailukaudella varautua matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön.

Jos yllä oleva kuullosta ”Sinulta”, laita hakemus sisään! Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön suomalaisen urheilun sydämessä sekä tietysti mukavat ja osaavat kollegat. 

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, koeaika tehtävään on kuusi kuukautta. Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo, puh. 040 940 2315.

Hakemukset palkkatoiveineen 21.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Ole nopea, täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy. 

Suomen Taitoluisteluliiton toimipiste sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä. Samoissa toimitiloissa sijaitsee myös 61 muuta urheiluliittoa sekä Suomen Olympiakomitea. Taitoluisteluliiton palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 11 vakituista työntekijää. Lisää tietoa meistä: www.stll.fi


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024