Uutiset

Etuosto-oikeus MM2025 muodostelman MM-kotikisoihin

Osta lippu Marie Lundmark Trophyyn ja varmista paikkasi muodostelmaluistelun MM-kilpailujen katsomossa 2025!

Kevään jännittävin muodostelmaluistelukilpailu on viikonloppuna! Kansainväliset kilpailut ovat unohtumattomia kokemuksia kaikille luistelijoille niin jäällä kuin katsomoissakin. Toivottavasti mahdollisimman moni joukkue lähtee valmentajansa kanssa kannustamaan suomalaiset mitaleille. 16-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät seuraamaan kilpailua lasten lipulla. 

Vuonna 2019 muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailujen liput myytiin loppuun alle tunnissa. Nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa paikkasi vuoden 2025 muodostelmaluistelun MM-kotikisojen katsomossa, kun ostat lipun ensi viikonloppuna järjestettävään Marie Lundmark Trophyyn.  

Kaikki Marie Lundmark Trophy -tapahtumaan Lippu.fi-verkkokaupasta lipun ostaneet saavat etuosto-oikeuden vuoden 2025 muodostelmaluistelun MM-kilpailujen lippuihin. Etuosto-oikeus koskee enintään samaa määrää lippuja kuin mitä on ostettu Marie Lundmark Trophyyn. Ryhmätilaukset hoidetaan saman henkilön kautta, joka on hoitanut Marie Lundmark Trophyn tilauksen.

Tarjous koskee kaikkia lipputyyppejä.

MM-lippujen ennakkomyynti alkaa elokuussa 2024. Lisätietoja lähetetään sähköpostitse Lippu.fi-verkkokaupasta lipun ostaneille. 

Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingin jäähallissa 4.–5. huhtikuuta 2025.  

Liput: https://www.lippu.fi/artist/suomen-taitoluisteluliitto/
Kisasivut: marielundmarktrophy.com

Nähdään Helsingin jäähallissa! 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024