Uutiset

Team Unique toisena Göteborgissa

Hallitseva maailmanmestari, Venäjän Paradise johtaa lyhytohjelman jälkeen muodostelmaluistelun Leon Lurje Trophya Göteborgissa huippupistein 81,53. Tuntumassa toisena on Team Unique, joka luisteli nyt kotimaiset lyhytohjelman ennätyspisteet 80,03. Kolmantena kauden toisessa lajin Challenger-sarjan kilpailussa on Kanadan Nexxice pistein 74,51.

HSK:n Team Unique luisteli jälleen vahvan vedon koko kauden menestyneestä ohjelmastaan Bad Gue. Jo viime viikolla joukkue teki Gdanskissa lyhytohjelmallaan Suomen season´s best -tilaston kärkituloksen, jota se nyt paransi vielä 0,26 pisteellä.

Myös ESS:n Lumineers onnistui Myrskyluodon Maijassaan ja otti puhtaalla suorituksella omat kauden ennätyspisteensä 70,92. Joukkue paransi lyhytohjelman tulostaan 8,23 pisteellä ja jätti taakseen lajin nimijoukkueisiin kuuluvat Kanadan Novan ja USA:n Miami Universityn.

Senioreiden lyhytohjelman tulokset: http://skatesweden.wehost.se/19-20/Synchro/Leon_Lurje/html/htmlcs/SEG001.HTM

Team Fintastic kolmantena junioreissa

Juniorisarjaa johtavat omilla kymmenluvuillaan venäläisjoukkueet. Crystal Ice Senior johtaa pistein 74,58 ja toiseksi luisteli Sunrise 1 Junior pistein 72,57. Lähituntumassa, hienosti kolmantena on Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic, joka sai vedostaan pisteet 66,19.

Team Fintasticin Sound of Silence oli kokonaisuutena tarkkaa tekemistä, mutta liukusarjaan osui epäonnisesti kaatuminen, mikä vaikutti myös seuraavaan elementtiin. Tämä miinusti kokonaispisteitä kahdella pisteellä.

Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro sai lyhytohjelmastaan Haavoittunut enkeli pisteet 58,50, jotka toivat joukkueelle lyhytohjelman seitsemännen sijan. Muuten sujuvasti edenneeseen suoritukseen osui harmillisesti kaksi kaatumista otteettomassa askelsarjassa ja vielä hiuskoristeen putoaminen jäähän. Kommellukset tiesivät yhteensä kolmen pisteen menetystä.

Junioreiden lyhytohjelman tulokset: http://skatesweden.wehost.se/19-20/Synchro/Leon_Lurje/html/htmlcs/SEG003.HTM

Challenger-sarja jatkuu lauantaina junioreiden ja senioreiden vapaaohjelmin. Aiemmin iltapäivällä luistelevat noviisit oman kilpailunsa.

Leon Lurje Trophyn tuloslinkit ja lauantain aikataulut: http://skatesweden.wehost.se/19-20/Synchro/Leon_Lurje/html/index.htm  


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024