Uutiset

Finlandia Trophy Espoon päiväliput myynnissä nyt

Taitoluistelun huippunimet palaavat vuosittain Suomeen käynnistämään jäätävän kovan kilpailukauden kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailussa. Järjestyksessään 24. Trophy kilpaillaan Metro Areenalla 11.–13.10.2019. Kyseessä on yksi Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) Challenger-sarjan kilpailuista. Mukana ovat kaikki taitoluistelun lajit: yksinluistelu, pariluistelu, jäätanssi sekä muodostelmaluistelu.

Tapahtuman päiväliput ovat nyt myynnissä!

Alustava aikataulu
Pe 14.00 Parien lyhytohjelma, miesten lyhytohjelma, naisten lyhytohjelma
La 12.00 Jäätanssin rytmitanssi, parien vapaaohjelma, miesten vapaaohjelma, muodostelmaluistelun lyhytohjelma
Su 13.00 Jäätanssin vapaatanssi, naisten vapaaohjelma

Lippujen hinnat ja tyypit löydät Finlandia Trophyn lipunmyyntiä koskevalta sivulta https://www.finlandiatrophy.com/fi/liput/

Liput myy

Lisätiedot www.finlandiatrophy.com

Huom! Lippuetuja passin hankkineille ja Fanipäivään osallistuville

Jos olet hankkinut Luistelu- tai toimihenkilöpassin (ent. lisenssi) 11.8.2019 mennessä, saat 50 prosentin alennuksen Finlandia Trophy Espoo -lipuista. Etulippujen myynti alkaa tiistaina 13.8.2019 klo 12.00 ja päättyy 31.8.2019 Lippu.fi:n sivulta. Lisätietoa tarjouskampanjasta https://www.finlandiatrophy.com/fi/liput/lippuetu-luistelu-ja-toimihenkilopassien-lunastaneille/

Finlandia Trophyn yhteydessä järjestetään Fanipäivä 6-16-vuotiaille luistelijoille. Fanipäivään sisältyy pääsy tapahtumaan lauantaina 12.10.2019. Lisätietoa Fanipäivästä https://www.finlandiatrophy.com/fi/liput/fanipaiva/Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024