Uutiset

Muodostelmaluistelujoukkueet valtaavat viikonloppuna Metro Areenan

Muodostelmaluistelun SM-sarjojen toinen valintakilpailu pidetään Metro Areenalla Espoossa 11. – 12.12.2021. Toisessa valintakilpailussa SM-sarjajoukkueet tavoittelevat paikkoja maaliskuussa Tampereella järjestettäviin Suomen mestaruuskilpailuihin sekä tähtäimenä siintää myös kevään junioreiden ja senioreiden MM-kilpailut. Viikonlopun aikana Metro Areenalla kilpailee reilu 50 joukkuetta yli 1000 luistelijan voimin. Mukana tällä kertaa myös minorijoukkueet, joilla 1. valintakilpailu.

Ensimmäinen valintakilpailu pidettiin marraskuun alussa Helsingissä. Helsingfors Skridskoklubbin Team Unique voitti muodostelmaluistelun seniorisarjan ensimmäisen SM-valintakilpailun kokonaispistein 211,24. Toiseksi nousi Helsingin Taitoluisteluklubin Helsinki Rockettes, joka hävisi kokonaiskilpailun niukasti vajaalla pisteellä. Kilpailun kolmanneksi sijoittui Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity, joka jäi vajaan neljän pisteen päähän voittajasta.

Junioreiden ensimmäisen valintakilpailun voitti Helsingfors Skridskoklubbin Team Mystique kokonaispistein 177,85. Toiseksi tuli Helsingin Luistelijoiden Musketeers ja kolmanneksi Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro.

Kilpailut alkavat lauantaina klo 14.30 minoreiden 2. lohkon vapaaohjelmalla.