Uutiset

Junioreiden GP-sarja käyntiin Ranskan Courchevelissä

Taitoluistelun kilpailukausi pyörähtää käyntiin junioreiden Grand Prix -sarjan ensimmäisellä osakilpailulla Ranskan Courchevelissä. Suomesta kilpailuun osallistuvat Janna Jyrkinen ja Makar Suntsev.

Lappeenrannan Taitoluistelijoita edustava 14-vuotias Janna Jyrkinen osallistui viime kaudella vain kahteen kansainväliseen kilpailuun. Latviassa järjestetyssä Volvo Open Cupissa hän luisteli ylivoimaiseen voittoon ja Tallink Hotels Cupissa viidenneksi. 

– Minulla on hyvät fiilikset ja olen harjoitellut paljon. Tavoitteenani on saada aina puhtaita suorituksia ja puhtaat ohjelmat, Janna Jyrkinen kertoo.  

Kotkan Taitoluistelijoiden Makar Suntsev palkittiin keväällä Taitoluisteluliiton Vuoden lupaus -palkinnolla. 17-vuotias kotkalainen luisteli upeasti viime kaudella ja teki ennätyspisteensä 172 Tallink Hotles Cupissa sijoittuen kuudenneksi. 

– Haen tältä kaudelta hyviä suorituksia ja tavoitteeni on parantaa viime kauden tulosta sekä saada lisää laatua ohjelmiin ja lisätä mahdollisesti uuden hypyn, Makar Suntsev pohtii. 

Junioreiden Grand Prix -sarja jatkuu 1.–4.9. Kosicessa Slovakiassa. Kilpailuun osallistuvat Olivia Lisko, Makar Suntsev ja jäätanssipari Daniela IvanitskiyDavid Goldshteyn

Janna Jyrkinen ISU bio
Makar Suntsev ISU bio  

Tapahtuma- ja tuloslinkit tapahtumakalenterissa

Lisätiedot Suomen Taitoluisteluliitto 

Satu Niittynen, valmennuspäällikkö, 040 522 93 83 
Salla Mäkelä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, 040 586 4585 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024