Uutiset

Noviisituloksia Leon Lurje Trophysta

SM-tasoa vastaavan noviisikisan viikonvaihteen Leon Lurje Trophyssa voitti ylivoimaisesti Venäjän Sunrise 2 kokonaistuloksella 102,75. Suomalaiset muodostelmanoviisit Crystal Blades ja Blue Arrows veivät kuitenkin kilpailun seuraavat mitalisijat.

TapTL:n Crystal Blades oli kilpailun toinen ja samalla sijalla myös molempina kilpailupäivinä. Joukkue saavutti yhteispisteet 76,49. ETK:n Blue Arrows luisteli kolmanneksi molempina päivinä ja lopputuloksissa yhteispistein 72,01.

KuLS:n Ice Energyn toinen kisasuoritus toi ensimmäistä kisapäivää paremman tuloksen ja viidennen sijan. Kahden päivän osapisteiden summa 64,09 pistettä oikeutti lopputuloksissa kuudenteen sijaan.

Kaikki kolme joukkuetta saavuttivat kauden parhaan tuloksensa Göteborgissa.

Kaksipäiväisessä noviisikilpailussa joukkueet saaivat molempina päivinä vain puolet teknisten pisteiden ja komponenttipisteiden summasta. Lopullisessa tuloksessa ensimmäisen ja toisen kilpailupäivän puolitetut pisteet lasketaan sitten yhteen.

Kahden päivän kilpailulla halutaan valmistella noviiseja tuleviin kilpailuihin junioreina.

Riihimäen Chicas Del Amor osallistui Göteborgissa kansallisen tason noviisikilpailuun. Joukkue luisteli kilpailun hopeasijalle pistein 38,28. Kilpailun voitti Venäjän Golde Prize pistein 47,34.