Uutiset

Jesse Laesterän Elämän liekki -palkinto jaettiin SM-kisoissa

Jesse Laesterän muistopalkinto ”Elämän liekki” on jaettu muodostelmaluistelun SM-kilpailujen yhteydessä vuodesta 2004 alkaen. Palkinto myönnetään henkilölle, joukkueelle tai yhteisölle, joka omalla toiminnallaan on merkittävästi kehittänyt tai vienyt eteenpäin muodostelmaluistelua Suomessa tai ulkomailla. Palkinnonsaajan päättää vuosittain Taitoluisteluliiton muodostelmaluistelun lajityöryhmä.

Tänä vuonna lajityöryhmä katsoo taaksepäin vuoden 2019 kevääseen. Jo yli kymmenen vuoden ajan muodostelmaluistelun SM-mitalit on jaettu lähes poikkeuksetta helsinkiläisjoukkueiden kesken, unohtamatta Kaarinan nousua mukaan mestaruuskamppailuun.Viime keväänä mukaan SM-mitalitilastoon merkittiin uusi juniorijoukkue; Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro. Joukkue saavutti ensimmäisen SM-mitalinsa, SM-pronssin.

Valmennustiimi Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen on tehnyt johdonmukaista, laadukasta ja tuloksellista työtä Espoolaisen muodostelmaluistelun eteenpäin viemiseksi. Tämä työ näkyy junioritason lisäksi myös Espoon Jäätaitureiden muiden sarjatasojen muodostelmajoukkueiden kehityksessä ja menestyksessä.Vuonna 2020

Elämän liekki palkinto jaettiiin Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro juniorijoukkueen valmennustiimille Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen.

Kuvassa Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen. Vasemmalla palkinnon luovuttanut liittohallituksen jäsen Sini Aarnio-Kurki. Kuva Sari Niskanen.

Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024