Uutiset

Team Fintastic viidentenä  Zagrebissa

Venäjän Team Junost johtaa junioreiden muodostelmaluistelun MM-kilpailuja Zagrebissa perjantaina luisteltujen lyhytohjelmien jälkeen. Suomalaisista Team Fintastic lähtee puolustamaan viime vuoden hopeaansa viidenneltä sijalta vapaaohjelmien kuumassa ryhmässä. Juuri Suomen mestaruuden voittanut Dream Edges ei MM-debyytissään aivan onnistunut, mutta on kuitenkin seitsemäntenä.

Team Fintasticin valmentaja Milja Sarkkinen kertoi sekä luistelijoiden että valmentajien olevan erittäin tyytyväisiä joukkueen puhtaaseen suoritukseen lyhytohjelmastaan Ray of Light, joka toi pisteet 57,70.
– Ainoa miinus on, ettemme saaneet kaikkia teknisiä tasoja läpi, Milja Sarkkinen pahoitteli.

FIN 1 -joukkueena Zagrebissa kilpaileva Dream Edges on ollut kauden ilmiö onnistuneilla ohjelmillaan ja suorituksillaan. Perjantai-ilta ei kuitenkaan ollut joukkueelle suotuisa, sillä Vivaldin säveliin luotuun Syksy-ohjelmaan osui kaksi kaatumista. Joukkue sai suorituksestaan pisteet 50.84.
– Ohjelmassa sattui tällä kertaa isoja virheitä, mutta muuten rauhallisessa suorituksessa oli myös paljon hyvää. Huominen voi olla meidän päivämme, valmentaja Siiri Eskelinen totesi.

Alun perin kilpailusta on uumoiltu venäläisten juhlaa. Venäjän Team Junost johtaakin kilpailua huippupistein 68,50, mutta toisena lähtee vapaaohjelmien päivään Yhdysvaltain Skyliners pistein 65,15. Kolmantena on Venäjän Crystal Ice pistein 63,33 ja vain pisteen päässä on Kanadan Les Supremes pistein 62,33.

Vapaaohjelmakilpailu alkaa lauantaina kello 16 Suomen aikaa.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/wjcsys2018/SEG001.HTM

 


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024