Uutiset

ml SM-valintakisan tuloksia lauantailta

SM-sarjojen muodostelmaluistelijat aloittivat lauantaina kilpailukauden Espoossa. Joukkueet kilpailevat ensimmäisessä SM-valintakilpailussa, mutta kilpailu on myös yksi näyttöpaikoista matkalla kevään MM-kilpailuihin.

SM-senioreiden lyhytohjelman selkeäksi ykköseksi luisteli HSK:n Team Unique pisten 76,75. Team Uniquen räväkkä Bad Que oli illan vauhdikkain veto ja joukkue onnistui etenkin teknisissä elementeissä. Toisena Alarm-ohjelmallaan on HTK:n Helsinki Rockettes 4,57 pisteen päässä ykköstilasta. HL:n Marigold IceUnitylle päivä ei ollut paras mahdollinen. Joukkue on kilpailussa kolmantena pistein 68,08. Espoon Lumineers on neljäntenä.

SM-senioreiden lyhytohjelman tulokset http://www.figureskatingresults.fi/results/1920/MLSM1vk/CAT001RS.HTM

Juniorit

HTK:n Team Fintastic otti lyhytohjelman jälkeen johtopaikan vain 0,3 pistettä ennen Kaarinan Dream Edgesiä. Team Fintasticin kaunis Sound Of Silence –ohjelma liikkui varmasti ja kypsästi Espoon illassa. Kaarinalaisten Addiktio-ohjelma toi puolestaan illan korkeimmat pisteet esittämisen osa-alueissa. HL:n Musketeers jäi pisteissä kilpakumppaneilleen etenkin liikkuvan myllyn pisterokotuksen johdosta. Joukkue on ennen sunnuntaina luisteltavaa vapaaohjelmaa kolmantena.

SM-junioreiden lyhytohjelman tulokset http://www.figureskatingresults.fi/results/1920/MLSM1vk/CAT002RS.HTM

Noviisit

Noviisisarja on jaettu kahteen lohkoon, josta ykköslohkoon kuuluvat joukkueet esittivät lauantaina vapaaohjelmansa. Ylivoimaiseen voittoon luisteli HTK:n Finettes pistein 86,40. HL:n Starlights oli toinen 78,51 pisteellä ja Kaarinan Diamond Edges kolmas pistein 70,23. Lohkon kaksi joukkueet ovat vuorossa sunnuntaina.

Noviisien tulokset, lohko I http://www.figureskatingresults.fi/results/1920/MLSM1vk/CAT003RS.HTM

Kaikki tulokset ja luistelujärjestykset http://www.figureskatingresults.fi/results/1920/MLSM1vk/index.htm

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina vapaaohjelmilla.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024