Uutiset

Susanna Rahkamolle European Olympic Laurel Awards -palkinto

Olympiakomitean varapuheenjohtaja ja Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) hallituksen jäsen Susanna Rahkamo on saanut European Olympic Laurel Awards -palkinnon Euroopan Olympiakomiteoiden liiton (EOC) yleiskokouksen yhteydessä Istanbulissa.

Tämä myönnetään tunnustuksena erinomaisista ansioista urheilun edistämisessä ja kehittämisessä. Palkinnon saajina voivat olla yksilöt tai organisaatiot. Palkinnon voi saada henkilö tai organisaatio, joka on tehnyt erinomaista työtä urheilun edistämiseksi omassa maassaan, saavuttanut huomattavaa ansiota urheilumaailmassa sekä edistänyt yhteistyötä eurooppalaisten olympiakomiteoiden välillä.

Suomalaisista tämän ovat aiemmin saaneet edesmenneet Suomen Olympiakomitean puheenjohtajana toiminut Tapani Ilkka (2008) sekä Suomen Olympikomitean valmennuspäällikkönä toiminut Kalevi Tuominen (2019).

Lämpimät onnittelut Susanna Rahkamolle tästä tunnustuksesta.

EOC:n uutinen


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024