Uutiset

Juulia & Matthias kolmanneksi Warsaw Cupissa

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis sijoittuivat kolmanneksi lopputuloksissa ja myös vapaatanssissa Warsaw Cupin jäätanssikilpailussa sunnuntaina. Pari nosti jälleen kauden parasta tulostaan, joka nyt kirjataan pistein 164,91. Kilpailun voitti venäläispari Tiffany Zagorski – Jonathan Guerreiro, ja toiseksi sijoittui Puolan pari Natalia Kaliszek – Maxiym Spodyriev.

Suomalaispari sai pitkään odottaa vapaatanssinsa pisteitä, jotka kuitenkin jälleen olivat kauden ennätys 101,16 pistettä. Saldoa laski pisteen vähennys yhdestä ylipitkästä nostosta.

Pari oli tyytyväinen etenkin suorituksensa ensimmäiseen puoliskoon, joka soljui kevyesti ja ilmavasti. Loppuosassa pari joutui taistelemaan pitääkseen kokonaisuuden kasassa.

– Kokonaisuus oli silti tosi hyvä tähän paikkaan, Juulia Turkkila arvioi.

Pari työsti viime viikolla koreografioitaan intensiivisesti yhteistyössä Bolshoi-baletista eläkkeelle jääneen tähtitanssijan Ludmila Vlasovan kanssa Vierumäellä.

– Työskentelimme jäällä päivittäin neljästä viiteen tuntia. Sessio oli rankka mutta todella hedelmällinen. Kestää hetken, ennen kuin pystymme tuomaan tulokset harjoituksista myös kisatilanteeseen. Nyt keskitymme kokonaisten ohjelmien toistoihin teknisten elementtien tarkkuuden lisäksi. Täsmällisyyttä haemme lisää myös liikekieleen ja ilmaisuun, Juulia kertoi.

Seuraavan kerran kaksikko nähdään kilpailemassa 15. – 16.12. SM-kilpailuissa Kouvolassa.


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024