Uutiset

Turkkila-Versluis ehdolla Vuoden Läpimurroksiksi ja Vuoden urheilijaksi

Jäätanssin EM-kilpailuiden pronssimitalistit Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ovat ehdolla Suomen Urheilugaalan kolmessa kategoriassa: Vuoden Läpimurto, Vuoden Urheilija ja Sykähdyttävin Urheiluhetki.

Sykähdyttävimmän Urheiluhetken valinta on perinteisesti yksi Urheilugaalan huippuhetkiä ja sitä valintaa pääsee tekemään myös suomalainen urheiluyleisö, kun toisen vaiheen äänestys käynnistyi 7.12. Täältä pääset äänestämään jäätanssiparimme Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi. Urheilugaala järjestetään 11.2.2024 Helsingin jäähallissa.

Näiden lisäksi Matthias Versluis on ehdolla Finlands Sveska Idrottin kategoriassa Bragmedaljen. Muista äänestää 17.12. mennessä osoitteessa idrott.fi. Voittajat julkaistaan Yle Fem -kanavalla 18.2.2024.


Maaliskuun Sähkäri on ilmestynyt 1.3.2024
Kauden 2023-24 kiertopalkinnot – ehdota palkittavaa nyt 26.2.2024