Uutiset

Saarinen viidenneksi Pekingissä

Jenni Saarinen sijoittui Pekingissä luisteltavassa Asian Open Figure Skating Trophyssa viidenneksi pistein 154,45. Olympialaisten testitapahtumana toimivan kilpailun voittoon luisteli Japanin Mai Mihara 203,58 pisteellä.

Vasta toista kertaa kisajäällä nähdyssä vapaaohjelmassaan Saarinen esitti jälleen vahvaa piruettiosaamista vaikeimmalle eli nelostasolle arvioidussa lentävässä istumapiruetissa sekä taivutuspiruetissa. Onnistuneen lyhytohjelman luistelleella Saarisella oli kuitenkin epäonnea vapaaohjelman hyppyelementeissä. Kolmoisflippiin sekä kolmoistulppiin osuneet kaatumiset ja salchowin sekä lutzin helpottuminen kaksoishypyiksi rokottivat ohjelman pistesaldoa.  

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season2122/cschn2021/

Kuvassa: Jenni Saarinen
Kuva: Antti Lehto


Maaliskuun Sähkäri on ilmestynyt 1.3.2024
Kauden 2023-24 kiertopalkinnot – ehdota palkittavaa nyt 26.2.2024