Uutiset

GP:n Nalle Puhit jatkoivat matkaansa

Suomen Taitoluisteluliitto lahjoitti 700 Nalle Puh -maskottia hyväntekeväisyyteen: 500 nallea matkaa Joulupuu-keräyksen kautta uusiin koteihin ja parisataa pehmoa toimitetaan Hope ry:lle.

Taitoluisteluliitolle maskotit lahjoitti puolestaan kaksinkertainen taitoluistelun olympiavoittaja Japanin Yuzuru Hanyu, joka kilpaili voitokkaasti Helsingissä 2.–4. marraskuuta järjestetyssä Helsinki Grand Prix -kilpailussa. Tapahtumaa seuranneet 3500 japanilaisfania palkitsi mestariluistelijansa heittämällä jäälle tämän suosikkimaskotteja.

Paketointitalkoisiin Taitoluisteluliitto oli kutsunut mukaan naapurilajiliittojen ja Suomen Olympiakomitean väkeä. Nalle Puhit kääräistiin nelituntisen talkoorupeaman aikana Karto Oy:n lahjoittamiin joulupapereihin.

Joulupuu-keräys järjestetään vuonna 2018 jo 16. kertaa ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamarien ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimesta. Joulupuu-keräyksen avulla muistetaan lastensuojelun piirissä, huostaan otettuja, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi ilman joulupukin tuomisia jääviä lapsia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Hope ry puolestaan kerää ja jakaa vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024