Uutiset

Vuoden 2023 Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto Anna Larmolle

Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto on tunnustus, joka jaetaan vuosittain muodostelmaluistelun SM-kilpailujen yhteydessä. Tämä arvostettu palkinto on ollut jaossa vuodesta 2004 lähtien. Palkinto myönnetään yksilölle, joukkueelle tai yhteisölle, joka on omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tai kehittänyt muodostelmaluistelua joko kotimaassa tai kansainvälisesti. Vuosittaisen palkinnonsaajan valitsee Suomen Taitoluisteluliiton muodostelmaluistelun lajityöryhmä. 

Vuoden 2023 Elämän Liekki -palkinto myönnettiin Anna Larmolle, ja se luovutettiin muodostelmaluistelun SM-kilpailujen 2024 yhteydessä Turussa. 

Anna Larmo on vaikuttanut muodostelmaluisteluun niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin jo useiden vuosikymmenten ajan. Hänen menestyksekäs luistelu-uransa on sisältänyt lukuisia Suomen mestaruuksia sekä menestyksekkäitä esiintymisiä arvokilpailuissa. Larmo jatkaa edelleen aktiivista luistelua Helsingin Taitoluisteluklubin Best Before -joukkueessa.  
 
– Olen yllättynyt ja kiitollinen tästä palkinnosta. On hienoa saada tuoda esiin sitä tärkeää työtä, jota teknisessä paneelissa tehdään. Maailmanluokan luistelijamme vaativat myös maailman parasta arviointia pärjätäkseen kovissa arvokilpailuissa. 

Luistelun ohella Anna on tehnyt pitkän uran lajin arvioijana ansaiten arvostusta taidoillaan ja tarkkuudellaan. Anna on toiminut arvioijana useissa arvokilpailuissa viimeisimpänä saavutuksenaan muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailut vuonna 2023. Lisäksi hän on osallistunut aktiivisesti Suomen Taitoluisteluliiton toimintaan eri työryhmissä tarjoten arvokasta asiantuntemustaan liiton käyttöön. 
 
– Haluan nostaa esiin myös meidän upean ja kasvavan kansallisen sarjan, joka on lähellä sydäntäni. Muodostelmaluistelu ei ole vain huippu-urheilua vaan myös rakas ajanviete kaltaisilleni tuhansille liikunnan iloa ja treenikavereita kaipaaville harrastajille. 

Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinnon saajat.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024