Uutiset

Emmi Peltonen jatkaa vapaaohjelmaan

Emmi Peltonen selvitti tiensä vapaaohjelmaan PyeongChangin olympialaisten lyhytohjelmakilpailusta. 30 luistelijan joukosta 24 jatkaa kilpailua. Emmi oli kilpailussa 18:sta.

Hyppyelementeistä Emmi aloitti ohjelmansa erittäin laadukkaalla kolmoistulppi-kolmoistulppi-yhdistelmällä, myös lopun kaksoisaksel onnistui suunnitellusti. Soolokolmoisritin hän kuitenkin harmittavasti kaatui.

Tutusti tangon tahtiin lyhytohjelmansa taiteillut Emmi nautti esiintymisestään eikä antanut epäonnistumisen haitata iloista mieltä ja nautiskelua olympiajäällä. Pisteet 55,28 ovat kansainvälisistä kilpailuista hänen parhaansa. SM-kilpailuissa hän ansaitsi joulukuussa 61,25, jotka ovat hänen henkilökohtainen ennätyksensä.

– Tuntui upealta. Olin rento ja vapautunut ja sanoin itselleni, että annetaan palaa. PIeni kömmähdys tuli ritissä, mutta annan sen olla. On hienoa, että pääsen toisenkin kerran jäälle vapaaohjelmaan, Emmi iloitsi.

Hienoa Emmi!

Tulokset http://www.isuresults.com/results/season1718/owg2018/


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024