Uutiset

Galay seitsemänneksi Varsovassa

Roman Galay luisteli Warsaw Cupissa seitsemänneksi pistein 185,90. Vahvasti kolmoisaxel-euler-kolmoissalchowilla, kolmoisaxelilla ja kolmoislutz-kaksoistulpilla vapaaohjelmansa aloittanut Galay joutui ohjelman loppupuolella taipumaan ja helpottamaan suunniteltuja hyppyjään.

-Luistelu tuntui tänään melko raskaalta. En ole vielä ehtinyt analysoimaan suoritustani kunnolla, mutta olin alkuviikosta flunssainen, joten ehkä epävarma fiilis ohjelmassa johtui siitä, että keho ei ollut vielä ihan palautunut. Olen kuitenkin tyytyväinen, että olen onnistunut säilyttämään tasoni kilpailusta toiseen suhteellisen hyvin ja pisteetkin olivat ihan ok. Seuraavat kilpailut ovatkin jo SM-kisat, joissa toivottavasi nähdään vielä parempaa tekemistä, Galay pohti.

Valtter Virtanen luisteli sijalle 16 pistein 170,09. Virtasen pisteitä rokotti kahden elementin jääminen kokonaan ilman pisteitä.

Kilpailussa ylivoimaisen voiton vei Venäjän Andrei Mozalev pistein 223,25.

Tulokset: http://www.pfsa.com.pl/results/1920/CSPOL2019/index.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024