Uutiset

Ilmainen Hoika -koulutus kaikille liiton jäsenseuroille

Koulutus järjestetään torstaina 11.6. kahteen kertaan, ensimmäinen aamupäivällä klo 10-12 ja toinen iltapäivällä klo 16.30-18.30. Sisältö on molemmissa koulutuksissa sama.

Koulutus järjestetään etäkokouksena Microsoft Teams -työkalua hyödyntäen. Ilmoittautuneille annetaan tarkemmat ohjeet tilaisuuteen liittymisestä ilmoittautumisen jälkeen. Koulutus myös nauhoitetaan ja materiaali on saatavilla koulutuksen jälkeen. 

Koulutus käsittelee Hoika -järjestelmän hyödyntämistä seuran arjessa. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa ilmoittautumisten luomista ja niiden laskutusta, järjestelmän ylläpitoon liittyviä asioita sekä henkilöhallintaa. Mukana tilaisuudessa on Hoikan toimitusjohtaja Jukka Kivistö. Lisäksi paikalla on Helsingin Luistelijoiden seuraväkeä kertomassa, miten heidän arjessaan Hoikaa on hyödynnetty. Tule mukaan kuuntelemaan!

ILMOITTAUTUMINEN 10.6. klo 16.00 mennessä.


Turkkila-Versluis ehdolla Vuoden Läpimurroksiksi ja Vuoden urheilijaksi 11.12.2023
Marie Lundmark Trophyn lipunmyynti aukeaa tänään 7.12.2023