Uutiset

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuen päätökset julkaistu

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Tuen avulla kehitetään vapaaehtoistyön lisäksi ammattimaista hallintoa, esimerkiksi tarkoituksena palkata seuralle toiminnanjohtaja.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 358 hankkeelle. Niistä uusia hankkeita on 246 ja jatkoa aiemmalle hankkeelle 112. Avustukset kohdistuvat 63 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 30. Avustuksen saaneita taitoluisteluseuroja on yhdeksän (lueteltu alla). Taitoluistelulle myönnettyjen avustusten yhteissumma on 93 500 euroa.

  • Helsingin Luistelijat ry
  • Joensuun Kataja ry
  • Mikkelin Luistelijat ry
  • Nurmijärven Taitoluistelijat ry
  • Porvoon Taitoluistelijat ry
  • Seinäjoen Taitoluistelijat ry
  • Skating Club Turku ry
  • Turun Riennon Taitoluistelu ry
  • KooKoo Jäätaiturit / Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry

Seuratoiminnan kehittämistuki on ministeriön vuosittain jakama avustus, eikä se ole sidoksissa koronatilanteeseen. Mikäli seura joutuu tekemään muutoksia hankkeeseen koronatilanteen vuoksi, on siitä tehtävä selvitys lopullisen hankeselvityksen yhteydessä.

OKM:n tiedote
Myönnetyt tuet 2020

Lisätiedot STLL:n seuratoiminnan kehittäjiltä:
Sanna Vuorinen, puh: 050 596 2880 sanna.vuorinen@stll.fi
Mira Korpinen, puh: 045 7750 0898 mira.korpinen@stll.fi


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024