Uutiset

Lisää suomalaisia ISU:n luottamustoimiin

Oikeustieteen maisteri Ida Hellström, 25, valittiin muodostelmaluistelijoiden edustajaksi Kansainvälisen Luisteluliiton (ISU) urheilijakomissioon. Hän voitti muodostelmaluistelun MM-kilpailuissa Helsingissä järjestetyn valinnan äänin 278 – 130. Vastaehdokkaana oli Ruotsin Nathalie Lindvist.

Ida Hellström haluaa luottamustehtävässään edistää urheilijoiden etua ja saada heidän äänensä kuuluviin päätöksenteossa.

Omalla urallaan Hellström on voittanut MM-kultaa 2014 ja MM-hopeaa 2015 Marigold IceUnityn riveissä, joissa hän luisteli neljä vuotta. Hän on harrastanut lajia jo noviisista lähtien ja kilpaillut nuorempana myös yksinluistelijana

Muut taitoluistelun edustajat komissiossa ovat Kanadan Eric Radford yksinluistelussa ja pariluistelussa ja Valko-Venäjän Yuri Hulitski jäätanssissa. Pikaluistelua edustaa Douwe de Vries  Alankomaista ja Short Track-luistelua Zhou Yang Kiinasta.

Komission jäsenten toimiaika 2019 – 2023.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024