Uutiset

Bergman Budapest Trophyn viidentenä

Pihla Bergman on lyhytohjelman jälkeen viidentenä Budapest Trophyn juniorityttöjen kilpailussa pistein 48,10. Vasta 14-vuotias maajoukkueluistelija esitti ohjelmassaan vahvaa hyppyosaamista onnistuen kolmoislutz-kaksoistulppi-yhdistelmässä, kolmoisflipissä sekä kaksoisaxelissa.

Kilpailun toinen suomalaisedustaja Anna Bergström on kilpailussa sijalla 12 pistein 40,17. Nuorten maajoukkueeseen kuuluvan Bergströmin ohjelmassa nähtiin onnistuneet kolmoistulppi-kolmoistulppi sekä kaksoisaxel. Kolmoisflippiin osunut kaatuminen rokotti hieman pistesaldoa.

Juniorityttöjen kilpailua johtaa Tšekin Barbora Vrankova 55,69 pisteellä.

Tulokset: http://hunskate.hu/external/mukorcsolya/2021_2022/BT2021/index.htm

Kuvassa: Pihla Bergman
Kuva: Nina Kellokoski


Kesäkuun Sähkäri on ilmestynyt 5.6.2023
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2023 3.6.2023