Uutiset

Liitossa uusia toimihenkilöitä ja roolituksia

Emma Ahonen on aloittanut liiton markkinointikoordinaattorina elokuun alussa. Emmalla on kansainvälinen tutkinto Bachelor of Arts in Fashion Marketing sekä visualistin tutkinto. Hän on toiminut kansainvälisissä organisaatioissa sosiaalisen median ja hallintotöiden parissa. Emman vastuulla tulee olemaan liiton sosiaalisen median viestintä sekä liiton markkinointitoimenpiteiden koordinointi. Emma on entinen muodostelmaluistelija.

  • Ihanaa olla taas lajin parissa! Nyt kilpaurheilijan rooli on vaihtunut markkinointitehtäviin, ja pääsen mahdollistamaan huippuhetkiä luistelijoille. Some on paikka, missä tänä päivänä ollaan. Pääsen tiedottamaan ja käymään keskustelua urheilijoiden ja lajin parissa. Olen myös innostunut tiimistämme, jossa kannustetaan ja tuetaan työkavereita!

Nina Gustafsson on toiminut liitossa tuntityöntekijänä huhtikuussa ja 1.9. lähtien hän aloittaa kokopäiväisenä tapahtuma-asiantuntija tehtävissä.  Nina on koulutukseltaan hotelli- ja ravintolaesimies ja hänellä onkin rautainen osaaminen majoituspuolelta, jossa hän on työskennellyt yli 25 vuotta, viimeiset 15 vuotta operatiivisen päällikön ja hinnoittelun asiantuntijan rooleissa. Hänen vastuullaan liitossa tulee olemaan kansainväliset kilpailuilmoittautumiset, maajoukkueen matkajärjestelyt sekä Suomessa järjestettävien kansainvälisten arvokilpailujen erinäiset operatiiviset tehtävät. 

  • Korona toi elämään muutoksia ja avasi uusia ovia. Liittoon töihin tuleminen oli kuin kotiin olisi tullut – tuttuja ihmisiä, oma rakas laji sekä tuttuja toimintamalleja. Entisestä roolistani hotellibisneksessä on huima etu nykyisessä roolissani ja saan jatkaa yhteistyötä majoitusalalta tuttujen entisten kollegoiden kanssa nyt asiakkaan roolissa. Tämän uuden roolin myötä saan myös mahdollisuuden päästä näkemään tapahtuma- ja kilpailujärjestelyjä. En malta odottaa mitä kaikkea tulevaisuus tuokaan eteen!

Taitoluisteluliitossa vuodesta 2012 lähtien työskennellyt Elina Kalminen on ottanut vastuulleen 10.8.2021 liiton koulutuskoordinaattorin tehtävät. Hänen päävastuullaan on digitaalinen oppimis- ja koulutusjärjestelmä PRIIMA sekä koulutustapahtumien organisointi yhdessä liiton koulutustapahtumista vastaavien henkilöiden kanssa.

Kaikki liiton toimihenkilöt >>


Kevätliittokokouspäivä summasi kauden 2023-2024 20.4.2024
Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024